GRATIS Kleintje Kei verhuist naar DE DRIEHOEK
Dit jaar verhuizen we naar een gloednieuwe locatie bij Café • Restaurant de Driehoek. Maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol muziek en plezier, met de legendarische Battle of the Bands en een avondprogramma dat een waar s...


Lees meer >>>

TALENTVOLLE JEUGD EN KNALLENDE HEADLINERS OP KLEINTJE KEI 2022!

Muzikale Hemelvaartsdag op het terras van Tapperij van Ooijen

Op Hemelvaartsdag, donderdag 29 mei 2022, mag het kleine broertje van het Keifestival weer van zich laten horen. Al meer dan 20 jaar is deze dag namelijk gereserveerd voor Kleintje Kei – een festival waarbij regionaal talent zich overdag in de kijker mag spelen en gevestigde namen de avond inkleuren.
Overdag spelen vier getalenteerde regionale bands, in de hoop een ticket voor het grote Keifestival te winnen én € 250,- prijzengeld. De bands die strijden om het felbegeerde ticket zijn Men of Culture, The Watchtower, Rock Generation en Full Stuck. Deze bands bevatten muzikanten afkomstig uit de regio. “Alle bands bestaan uit jonge, getalenteerde muzikanten die een podium verdienen”, aldus programmeur Willem Doppen. “Hopelijk zien we ze over enkele jaren terug als headliners op grote festivals en evenementen in de regio.”

Het avondprogramma bestaat dit jaar uit 2 bands van formaat, als eerste zal om 19.15 uur Amy Winehouse Tribute spelen. Een oprecht intense ode aan Amy Winehouse. Amy Winehouse Tribute brengt de band weer tot leven, mét de energie en emotie van toen!

Nadat Amy Winehouse Tribute het publiek heeft opgewarmd wordt de bühne vrij gemaakt voor X-Orchestra. Zij staan garant voor funk, soul en pop feelings. Stilstaan is geen optie! Met deze 12-persoonsformatie staat er voor vele tientallen jaren aan ervaring op het podium. X-Orchestra, speelt moddervette funk, soul, disco, dance en pop die niemand onbewogen zal laten.
‘Miranda en ik hebben de dansschoenen weer voor de dag gehaald, dat raden we de bezoekers dan ook zeker aan’, aldus een enthousiaste kroegbaas Maurice Rietberg.

Kleintje Kei wordt gehouden op donderdag 29 mei (Hemelvaartsdag) op het terras van Tapperij van Ooijen in Lichtenvoorde. De entree is gratis, het programma start om 15:00 uur.



Webdesign: i-3 Reclamebureau