Winnaar Kleintje Kei 2024
We zijn aan het nagenieten van een GEWELDIGE dag op Kleintje Kei 2024. De winnaar van de "Battle of the bands" is geworden HARDER! Van harte gefeliciteerd en we zien jullie op Keifestival op 26 oktober 2024. En natuurlijk bedanken...
Lees meer >>>

GRATIS Kleintje Kei verhuist naar DE DRIEHOEK
Dit jaar verhuizen we naar een gloednieuwe locatie bij Caf&e...


Lees meer >>>

KLEINTJE KEI 2024

HEMELVAARTSDAG 9 MEI 2024


Gratis Kleintje Kei Keifestival verhuist naar Café • Restaurant de Driehoek

Dit jaar verhuizen we naar een gloednieuwe locatie bij Café • Restaurant de Driehoek. Maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol muziek en plezier, met de legendarische Battle of the Bands en een avondprogramma dat een waar spektakel belooft, inclusief een knallend optreden van Rammstein tribute Zwammstein!
Afsluitend in Café De Driehoek een knallende 90's Afterparty.

Blijf onze socials volgen voor het laatste nieuws over het event en de bands. Zorg dat je erbij bent!

Mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Gevelcoating.nl
En muntsponsor Den Leeuw Koffie Groep.

Markeer donderdag 9 mei dus met een dikke stift in je agenda!!

Aanvang 15.00 uur


-----------------------------------------------------------------------------------------------------

MIDDAGPROGRAMMA:

KLEINTJE KEI “BATTLE OF THE BANDS”


HARDER!
DAT KAN HARDER!
Met deze drive stappen de 4 muzikanten van deze coverband het podium op. Met hits van ABBA tot Rage Against The Machine en Boerenrock tot Egerländer (geintje), spelen ze op elk feest de ruiten uit de kozijnen en ploegen ze de planken uit de vloer!
HOTEL WYOMING
Alternatieve rock met invloeden van grunge en nu-metal, zo valt de muziek van Hotel Wyoming het best te omschrijven. Deze nog jonge band, bestaande uit oud leden van coverband Yo Mama (Lowie Immink, Connor Kluivers en Mat & Youp Hummelink), timmert sinds een goed jaar hard aan de weg met het schrijven van eigen muziek. Geïnspireerd door bands als Deftones, Basement en Alice In Chains schrijft het viertal nummers over onbesproken gedachtes en thema’s, maar waar menigeen zich aan zal kunnen relateren. Ondersteund door stevige riffs, afgewisseld met melodische soundscapes zetten zij een energieke en veelzijdige show neer.
ONE ETERNITY
One Eternity is een band met een grote passie voor de rock/hard rock muziek. Ze zijn met 5 muzikanten: Sara van der Ven op zang, Marit wieggers op zang, Pike Tilley op basgitaar, Ryan Winters op gitaar en Mike Berendsen op drums. Samen vormen ze een unieke rock/hard rock band, met namen zoals Muse tot rage against the machine willen ze het publiek helemaal meenemen in deze muziekstijl en je een onvergetelijke ervaring bezorgen.
SIDE EFFECT
Ben jij gek op 90’s rock met af en toe een uitschieter naar een andere genre? Dan zit je met Side Effect helemaal goed! 6 enthousiaste muzikanten die er samen een feestje van maken op het podium, zorgen voor een gezellige avond vol met gitaarsolo’s en rock and roll meezingers. Waan je in de muziek van Pearl Jam, Nirvana, Foo Fighters, The Scene, De Dijk, CCR en nog veel meer! Zien we jou snel? Tot dan!--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AVONDPROGRAMMA (VANAF 19.00 UUR):

ZWAMMSTEIN, A TRIBUTE TO RAMMSTEIN
Nederlands eerste Rammstein Tribute Band: Zwammstein, brengt de muziek en show van hun helden met zo veel mogelijk vuur, passie en bewondering als maar mogelijk is. De combinatie van de sound en uitstraling, lichtshow en pyro effecten zorgt voor een unieke ervaring, origineel met een eigen twist. 
Zwammstein gaat de minder typische tracks niet uit de weg. De combinatie met de klassiekers geeft een Zwammstein show het complete Rammstein gevoel. Een Zwammstein concert is één groot feest en daarmee een ervaring die je niet mag missen! 

Erleben Sie uns!

Drums – Frank Feenstra
Basgitaar – Bert Dijkema
Toetsen – Sander Plompen
Gitaar en backing vocals – Jan Jaap Doeven en Nick Veeken
Vocals – Paul Constant
ONWIES
ONWIES is een live coverband uit de Achterhoek met een breed repetoire. Zowel Nederlands als Engels en bovenal, in het dialect. Een mooie mix van klassiekers en knallers uit de regio. En als het kan een beetje extra ONWIES. Vaak te vinden op plekken zoals uitgaansgelegenheden, cafe’s of besloten feesten met een lekkere sound en goeie sfeer! De jongens zijn nu zo’n 5 jaar bezig en werken hun weg omhoog om de nieuwe sensatie van het platte land te worden. De band bestaat uit:
Paul Westendorp (Zang, Gitaar)
Jos Wildenbeest (Gitaar, Zang)
Jordy te Kamp (Basgitaar)
Remco Hartemink (Drums)


Huisregels >>>


Webdesign: i-3 Reclamebureau