Winnaar Kleintje Kei 2024
We zijn aan het nagenieten van een GEWELDIGE dag op Kleintje Kei 2024. De winnaar van de "Battle of the bands" is geworden HARDER! Van harte gefeliciteerd en we zien jullie op Keifestival op 26 oktober 2024. En natuurlijk bedanken...
Lees meer >>>

GRATIS Kleintje Kei verhuist naar DE DRIEHOEK
Dit jaar verhuizen we naar een gloednieuwe locatie bij Caf&e...


Lees meer >>>

VOORVERKOOP ACTIE!

Op zaterdag 23 september 2023 is er een speciale voorverkoopactie bij Café de Kletskop vanaf 20:00 uur. Kaarten zijn dan alszijnde earlybirds verkrijgbaar voor 20 euro per kaart en op deze avond per bestelling een gratis consumptie. Na deze datum zijn de kaarten voor 22,50 euro in de voorverkoop verkrijgbaar bij Westernman Jeans & Casuals in Lichtenvoorde en online te bestellen via rubriek Tickets in deze website. Op 28 oktober zelf zijn de kaarten aan de kassa verkrijgbaar voor 25 euro per stuk. Jeugdkaarten (jonger dan 21 jaar) zijn uitsluitend online verkrijgbaar voor 17,50 euro vanaf 24 september 2023.
Webdesign: i-3 Reclamebureau